Antena 3 CNN Actualitate "Ai rămas un papagal! Rușine!": Scandal în Parlamentul României, după ce ministrul Sportului a fost acuzat că și-a premiat tatăl

"Ai rămas un papagal! Rușine!": Scandal în Parlamentul României, după ce ministrul Sportului a fost acuzat că și-a premiat tatăl

Au fost discuții contradictorii între deputați, astăzi, în Parlament. Ministrul Sportului Eduard Novak, a fost chemat să dea explicații despre prima pe care i-a oferit-o tatălui său, deși nu figura nici măcar în echipa tehnică pentru olimpiadă.

"Ai rămas un papagal! Rușine!": Scandal în Parlamentul României, după ce ministrul Sportului a fost acuzat că și-a premiat tatăl
Sursa foto: Hepta Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mar 2023   •   18:31

Liderului grupului UDMR din Camera Deputaților, Csoma Botond, le-a transmis "tovarășilor din epoca de aur", care l-au criticat pe ministrul Sportului, Eduard Novak, "o vorbă din Ardeal".

"Ar trebui să facem o analiză înainte de a veni cu atacuri de natură personală.

Avem un ministru, cred că singurul din istoria României care a fost și sportiv de performanță, care a obținut singura medalie a României la Jocurile Parlalimpice.

Eu cred că ar trebui să îl prețuim în acest sens, nu să facem atacuri de natură personală și etnică la adresa ministrului.

Citește și: Șeful ASF, audiat în Parlament, după falimentul Euroins. George Simion: ”Mi se pare inadmisibil”

Nu mă așteptam la altceva, că, dacă nu-l chema Novak și avea un nume de rezonanță latină, sigur că nu era supus unor atacuri de acest fel.

Le transmit tovarășilor din epoca de aur că avem și noi o vorbă în Ardeal, foaie verde ananas, papagal ai fost, papagal ai rămas. Doamne ajută", a spus Botond.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close