Antena 3 CNN Actualitate Scrisoarea unei femei înșelate pentru amanta soțului ei. ”Ți-ai uitat sutienul în mașina lui. Miroase a transpirație”

Scrisoarea unei femei înșelate pentru amanta soțului ei. ”Ți-ai uitat sutienul în mașina lui. Miroase a transpirație”

Scrisoarea unei femei înșelate pentru amanta soțului ei. ”Ți-ai uitat sutienul în mașina lui. Miroase a transpirație”
17 Dec 2015   •   10:30

O femeie din New York, furioasă că l-a prins pe soțul ei cu o amantă, i-a scris o scrisoare acesteia și a postat-o pe internet în data de 28 noiembrie. Femeia o avertizează pe amantă că bărbatul alături de care are o aventură este egoist și cheltuitor. Femeia a povestit că nu avea nicio idee despre amantele soțului ei, până când, într-o călătorie, i-a descoperit profilurile de dating de pe site-urile în domeniu.

”În fiecare zi îmi scria și mie aceleași mesaje pline de iubire pe care ți le trimitea și ție”
, scrie femeia care îi transmite amantei că i-a găsit hainele în mașina soțului ei, pe care le-a aruncat. Printre ele, un sutien, care, spune ea, mirosea a transpirație. Rănită, femeia a ținut inclusiv să menționeze că are sâni mai mari decât amanta soțului ei.

Femeia o avertizează pe amantă că vor impărți totul la divorț, inclusiv datoriile de studii ale femeii, și îi transmite să nu-și facă planuri că va trăi pe picior mare.

”Nu te mărita cu el”, este sfatul femeii care o avertizează pe amantă că soțul ei are probleme și cu băutura și că a adus familia de două ori în pragul falimentului.

×
Subiecte în articol: amanta scrisoare masina inselat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close