Antena 3 CNN Actualitate Fostul deputat Sebastian Ghiță își pune la adăpost averea de 200 milioane? Soția sa a depus cererea de partaj

Fostul deputat Sebastian Ghiță își pune la adăpost averea de 200 milioane? Soția sa a depus cererea de partaj

Fostul deputat Sebastian Ghiță își pune la adăpost averea de 200 milioane? Soția sa a depus cererea de partaj
de M.Z.    |    15 Noi 2017   •   21:11

Fostul deputat Sebastian Ghiță pare că vrea să își pună la adăpost averea de 200 milioane. Și asta pentru că soția sa a depus cererea de partaj.

Informația care apare pe site-ul Ministerului Justiției a fost prezentată miercuri, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Fostul deputat este pârât în acest dosar, înregistrat pe 3 octombrie 2017.

Soția sa, Mădălina Ghiță, este reclamant în dosarul privind împărțirea bunurilor familiei Ghiță, astfel că urmează partajul.

Sebastian Ghiță are sechestru instituit pe bunuri.

Averea fugarului Sebastian Ghiță este de circa 200 milioane euro.

Sebastian Ghiță își pune averea la adăpost

De mai multe luni, IT-istul se află în Serbia. Sebastian Ghiță a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în noaptea de 13 spre 14 aprilie.

Fostul deputat avea asupra sa permis de conducere şi buletin de Slovenia. În 14 aprilie, o instanţă din Serbia a dispus arestarea acestuia, pe o perioadă de 18 zile, în vederea extrădării.

Fostul deputat nu a cerut azil politic, dar se bucură din plin de libertatea pentru care a plătit aproape un sfert de milion de euro.

Sebastian Ghiţă a fost eliberat în Serbia pe o cauţiune de 200.000 de euro, însă are interdicţie de a părăsi Belgradul.

Ghiţă a fost văzut în public ultima dată la sfârşitul anului trecut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie (urma să rămână fără imunitatea parlamentară în urma alegerilor din 11 decembrie). A fost prezent la petrecerea de Crăciun organizată de SRI. A plecat de la acel eveniment aproape de miezul nopţii şi a fost urmărit o perioadă de un echipaj de Poliţie, probabil din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close