Antena 3 CNN Actualitate Secvenţial: Reţeta împotriva abuzurilor procurorilor, în viziunea lui Lisandru Verbiţă din Suraia

Secvenţial: Reţeta împotriva abuzurilor procurorilor, în viziunea lui Lisandru Verbiţă din Suraia

Secvenţial: Reţeta împotriva abuzurilor procurorilor, în viziunea lui Lisandru Verbiţă din Suraia
de S.T.    |    06 Iul 2014   •   18:49

În urmă cu 2 ani de zile, Antena 3 descoperea un om care a rămas în sufletele multor români. E vorba de domnul Verbiţă, din Suraia, Vrancea, cel pe care procurorii n-au reuşit să-l îndoaie atunci când au dat buzna în curtea sa şi i-au cerut socoteală pentru felul în care a votat.

Jurnalistul Adrian Ursu a fost la Suraia şi a stat de vorba cu Lisandru Verbiţă, un pensionar care face politică la nivel înalt.

Bătrânul care a fost pus de procurori să jure cu mâna pe Biblie cu privire la votul său de la referendumul din 29 iulie 2012 are opinii de mult bun simţ în legătura cu tot ceea ce se întâmplă în România zilelor noastre.

Lisandru Verbiţă are câteva sfaturi pentru cei care sunt, asemenea lui, victime ale unor abuzuri. Într-un interviu pentru Antena 3, pensionarul şi-a exprimat nemulţumirile vizavi de modul în care este condusă politic România.

Vezi în materialul video de mai sus care este reţeta împotriva abuzurilor procurorilor, în viziunea românului care i-a dat o lecţie de demnitate lui Traian Băsescu.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Secvenţial cu Adrian Ursu".

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close