Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Sediul Antenelor aparţine deja statului

Subiectiv: Sediul Antenelor aparţine deja statului

Subiectiv: Sediul Antenelor aparţine deja statului
19 Feb 2016   •   21:59
Sediul Antenelor, mai exact clădirea din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27, aparține deja statului, potrivit extrasului de crate funciară prezentat de Răzvan Dumitrescu, vineri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.
 
Astfel, la capitolul „Proprietar și Acte” din extrasul de Carte Funciară pentru informare aferent imobilului din Șoseaua București-Ploiești nr. 25-27 - compus din teren (3.789 mp) și construcție cu destinația clădiri administrative -, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București figureazaă ca unic proprietar (cota 1/1), bunul fiind dobândit „prin hotărâre judecătorească”.

ANAF va scoate la licitaţie clădirile televiziunilor Intact. Intenţia lor este stipulată clar într-un comunicat oficial al instituţiei, care a fost prezentat vineri, de Radu Tudor, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

Senatorul Șerban Nicolae, de profesie jurist, a atras atenția vineri, făcând referire la scandalul evacuării Antenelor, că dacă statul îți permite să fie abuziv, atunci și alte persoane vor face asta.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.
 
 

×
Subiecte în articol: Antena 3 post confiscat Subiectiv
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close