Antena 3 CNN Actualitate Șeful ISU București-Ilfov, Orlando Șchiopu, despre filmul intervenției de la Colectiv: „Nu l-am văzut niciodată până acum”

Șeful ISU București-Ilfov, Orlando Șchiopu, despre filmul intervenției de la Colectiv: „Nu l-am văzut niciodată până acum”

Șeful ISU București-Ilfov, Orlando Șchiopu, despre filmul intervenției de la Colectiv: „Nu l-am văzut niciodată până acum”
24 Oct 2019   •   13:56

Șeful Inspectoratului pentru Situații de urgență București-Ilfov, Orlando Șchiopu, care a intervenit la clubul Colectiv după incendiul din 30 octombrie 2015, spune că știa despre existența acestei înregistrări, publicată de Libertatea, însă nu a văzut-o niciodată până în momentul în care ziarul a publicat-o.

VEZI IMAGINILE AICI

La momentul incendiului de la Colectiv, Orlando Șchiopu era adjunctul șefului ISUBIF și a fost unul dintre coordonatorii intervenției de după tragedie. Întrebat de ce nu a avut curiozitatea să vadă imaginile cu momentele intervenției pompierilor, Orlando Șchiopu a răspuns că el a fost acolo, la Colectiv.

Citește și:

IGSU, explicații după difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Nu am ordonat ascunderea imaginilor. Ele nu se dau din oficiu

Reacţia lui Raed Arafat la filmul din noaptea incendiului de la Colectiv: „Ca orice intervenție la o catastrofă, lucrurile nu pot fi perfecte niciodată”

 


 

×
Subiecte în articol: colectiv
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close