Antena 3 CNN Actualitate Selly, scrisoare deschisă către Orban: Școala trebuie reformată 

Selly, scrisoare deschisă către Orban: Școala trebuie reformată 

Celebrul vlogger Selly, Andrei Șelaru pe numele oficial, a trimis o scrisoare deschisă premierului, în care solicită ca sistemul de învățământ să fie reformat. 

Selly, scrisoare deschisă către Orban: Școala trebuie reformată 
de Georgiana Adam    |    07 Sep 2020   •   17:15

În opinia sa, școala din România nu îi ajută pe elevi să evolueze. Selly ar fi trebuit să aibă o discuție cu Ministrul Educației, Monica Anisie însă când Ministrul a înțeles că această întâlnire va fi filmată, a anulat totul. 

Vloggerul a vorbit la Antena 3 despre scrisoarea deschisă adresată Ministerului Educației. 

„Nu am îndemnat pe nimeni să iasă în stradă. Întradevăr au fost astăzi mai multe persoane în față la Palatul Victoria, le mulțumesc foarte mult că s-au dus să depună personal scrisoarea. A fost o mișcare spontană, nu a fost organizată de mine. Întâlnirea cu doamna Anisie trebuia să aibă loc în luna iulie atunci dumneaei mi-a suspendat-o pe motivul că venea presa. Trebuia să aibă loc într-o zi de marți în luna iulie, după ce am postat primul videoclip pe tema educației. Elevii trebuiau să știe ce se discută la întâlnire”, a precizat Selly.

Selly: Cred că vor exista probleme la începutul anului școlar 

Vloggerul este de părere că redeschiderea școlii va veni cu anumite probleme și speră ca instituțiile de învățământ să nu se transforme în focare: „Eu cred că vor exista probleme la începerea anului școlar, nici eu nu știu cum aș face. Această pandemie e ceva cu care nimeni nu s-a mai confruntat. Nu am suficiente informații despre numerele pandemiei, cazurile în rândul elevilor ca să pot să am o opinie informată. Dar cred că se putea și mai bine. Sper să nu transformăm școlile în focare de infecție. 

Nu am idee dacă doamna ministru mai dorește sau nu să se vadă cu mine. Doar mi-aș dori să citescă scrisoarea, care a fost distribuită de sute de mii de elevi, mesajul este susținut de milioane de elevi, părinți și profesori. Nu trebuie să se vadă cu mine, ci să pună bazele unei reforme educaționale. Eu deja mi-am spus toate opiniile online”, a mai declarat Selly pentru Antena 3.  

Selly i-a scris lui Orban: Școala trebuie reformată 

×
Subiecte în articol: Selly ministrul educatiei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close