Antena 3 CNN Actualitate Senatorul PSD Şerban Nicolae, după scandalul cu deputata USR Cosette Chichirău: „Îmi pare rău că am răbufnit”

Senatorul PSD Şerban Nicolae, după scandalul cu deputata USR Cosette Chichirău: „Îmi pare rău că am răbufnit”

Senatorul PSD Şerban Nicolae, după scandalul cu deputata USR Cosette Chichirău: „Îmi pare rău că am răbufnit”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    06 Dec 2017   •   21:16

Senatorul PSD Şerban Nicolae a susţinut miercuri că a avut o răbufnire faţă de deputata USR Cosette Chichirău, lucru pentru care îşi cere scuze faţă de cei care l-au votat.

„Dacă mă dă în judecată, asta va fi situația. Sunt multe lucruri spuse înainte, multe insulte, calomnii, acuzații nefondate, e o minciună inclusiv faptul că USR a formulat amendament, și-au însușit munca altora”, a spus Șerban Nicolae, miercuri seară, la Antena 3.

„Chestiunea este neplăcută, îmi pare rău că am răbufnit la un moment dat în fața unui șir de insulte și mizerii. Nu a fost vreun dialog, nu a venit cineva la mine să-mi pună o întrebare. Erau insulte(...). Eu mi-am cerut scuze celor care m-au votat. În fața unei care mă insultă în mod repetat, care mă acuză de diverse fapte penale, care se comportă în asemenea mod în Parlamentul României nu-mi cer scuze niciodată”, a mai spus senatorul PSD la „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”.

Deputata USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor.

„Am scos telefonul să arat oamenilor ce se întâmplă în Parlamentul României, dar cuvintele domnului Șerban Nicolae îi aparțin(...). M-am dus în fața dumnealui și înțeleg că nu vrea să-și ceară scuze”, a declarat ea.

Vezi AICI dialogul halucinant între senatorul PSD Şerban Nicolae și deputatul USR Cosette Chichirău

×
Subiecte în articol: scandal Serban Nicolae Sinteza Zilei
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close