Antena 3 CNN Actualitate Senatorul UDMR Verestoy Attila va fi operat, în urma accidentului produs joi

Senatorul UDMR Verestoy Attila va fi operat, în urma accidentului produs joi

Senatorul UDMR Verestoy Attila va fi operat, în urma accidentului produs joi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    18 Noi 2011   •   07:56

Senatorul UDMR Verestoy Attila, implicat joi seară într-un accident de circulaţie, va fi operat la piciorul drept, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, unde este internat. Maşina demnitarului se îndrepta spre Oradea, dar în comuna Izvorul Crişului, din judeţul Cluj, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un tir.

În urma accidentului, Verestoy a suferit o fractură la picior. Iniţial, senatorul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj unde a primit primele îngrijiri medicale, iar la cererea sa a fost transferat la Bucureşti cu un avion SMURD.

"Diagnosticul de internare în acest moment este de politraumatism cu un traumatism cranio-cerebral minor şi fractură de membru inferior drept şi membru superior stâng. Starea domnului senator în acest moment este stabilă, parametrii funcţiilor vitale sunt în limite normale", a declarat dr. Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt la Spitalul Floreasca.

Senatorul UDMR Attila Verestoy a fost rănit, joi seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Accidentul s-a petrecut în dreptul localităţii Izvorul Crişului din Cluj. Se pare că senatorul încerca să depăşească o altă maşină.

"Conducătorul autoturismului care circula dinspre direcţia Cluj Napoca - Oradea a pătruns pe contrasens unde a intrat în impact cu un autotren. Acidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoturismului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat insp. Alma Brehariu, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

În urma testelor, se pare că senatorul nu a consumat alcool înainte să se urce la volan. Poliţiştii trebuie acum să stabilească dacă senatorul va fi amendat sau chiar îşi va rămâne fără permis.

 



×
Subiecte în articol: UDMR operat picior accident rutier
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close