Antena 3 CNN Actualitate Sicriul unei femei, jefuit în capela Cimitirului Municipal Brașov: "Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Au vrut să-i fure și dinții"

Sicriul unei femei, jefuit în capela Cimitirului Municipal Brașov: "Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Au vrut să-i fure și dinții"

De la Brașov vin scene șocante. Sicriul unei femei, depus la capela Cimitirului Municipal, a fost jefuit. Hoții au furat un inel și o icoană. Poliția a demarat o anchetă penală, dar nu are niciun indiciu până la această oră.

Sicriul unei femei, jefuit în capela Cimitirului Municipal Brașov: "Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Au vrut să-i fure și dinții"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    15 Mai 2021   •   12:58

Trupul femeii de 66 de ani a fost depus la capela Cimitirului Municipal Brașov. Rudele au pregătit totul cum se cuvine, însă după două ore, când s-au întors, au avut un șoc.

"Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Nu ne deranjează că i-au furat un inel, 100 de lei și i-au furat icoană. Mă deranjează că au vrut să-i fure și dinții. Dacă statul ne obligă să aducem mortul aici, nu poți să-l ții acasă, ar trebui să fie cineva să îl păzească.", spune o rudă a femii decedate.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Brașov, Sorin Toarcea, a declarat că „astăzi, aproximativ între orele 12.00 şi 14.00, la Casa rece de la Cimitirul Municipal am avut un incident. Aparţinătorii unei persoane decedate au sesizat faptul că, în acest interval, cineva a deschis capacul sicriului şi a luat de la decedată un inel, o iconiţă şi suma de 8 lei. Totodată, hainele persoanei decedate erau în dezordine şi mâinile nu mai erau în aceeaşi poziţie. Poliţia face cercetări.

Cel puţin în ultimii 20 de ani nu s-a mai semnalat un astfel de incident. Accesul la Casa rece, pe timpul zilei, este nerestricţionat.”

×
Subiecte în articol: Brașov sicriul jefuit hoții inel icoana
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close