Antena 3 CNN Actualitate Silvestru Şoşoacă, val de acuzaţii grave la adresa senatoarei Diana Şoşoacă: "Este o prefăcută"

Silvestru Şoşoacă, val de acuzaţii grave la adresa senatoarei Diana Şoşoacă: "Este o prefăcută"

Silvestru Şoşoacă îşi acuză soţia, pe senatoarea Diana Şoşoacă, că a mințit în declaraţiile date presei în ultimele zile. El a venit în emisiunea Sinteza Zilei cu brățara de monitorizare, pentru a aduce clarificări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   22:20

Scandalul dintre Silvestru şi Diana Şoşoacă a ajuns la un alt nivel. Prezent în emisiunea Sinteza Zilei, Silvestru Şoşoacă şi-a acuzat soţia, cu care se află în proces de divorț că este mitomană. 

"Nu m-a apropiat aseară de locuinţa ei şi asta se va demonstra probabil sper eu mâine,în justiţie când dispeceratul va trebui să pună la dispoziția procurorilor şi a judecătorului chestiunea asta.

Eu văd dacă sună alarma mea şi ai ei. Este o minciună sfruntată. Nu se pune problema loviturilor. Au fost zeci de certuri. Şi cu copilul este iar o minciună. Ea trăiește din teatru. Lumea nu cunoaște decât partea aia exterioară. Bine, cu toții purtăm o mască socială. Ea inventează şi exagerează orice.

Este mitomană şi se vede. pe lângă multe alte defecte de personalitate, care au ajutat-o culmea în ascensiunea politică, dar la un moment dat a venit picajul. Ce mă bucur eu foarte tare este că acea mască socială i-a căzut. Are o lună şi jumătate în care efectiv mă atacă public, prea mă linşa, motivele ea le ştie şi începe deja să îi crape această mască.

Mai durează o lună şi jumătate şi credeți-mă că lumea o va vedea în toată hidoșenia ei. E un chip hidos, un om rău, mincinos. E o crizată şi o prefăcută. Greu să trăiești în preajma ei", a spus Silvestru Şoşoacă la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close