Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep: "Da, sigur o să mă vaccinez contra COVID". Ministerul Sănătăţii: Să fim responsabili ca Simona

Simona Halep: "Da, sigur o să mă vaccinez contra COVID". Ministerul Sănătăţii: Să fim responsabili ca Simona

Ministerul Sănătăţii continuă campania de vaccinare anti-COVID cu exemplul Simonei Halep, care spune că îşi va administra serul, atunci când va fi posibil.

Simona Halep: "Da, sigur o să mă vaccinez contra COVID". Ministerul Sănătăţii: Să fim responsabili ca Simona
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    06 Ian 2021   •   16:10

Jucătoarea de tenis a fost bolnavă de COVID-19 la sfârşitul lunii octombrie 2020, când a anunţat că a fost infectată cu coronavirus. 

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a precizat că a avut simptome ușoare și a trecut cu bine peste boală.

"Simona Halep nu este doar o sportivă cu care ne mândrim, ci și un exemplu de om responsabil pe care să îl urmăm. După ce a trecut prin COVID-19, Simona vrea să se vaccineze, acum că știe cum se simte această boală.  

`Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie`, a spus Simona.  

Cu toții noi ne dorim să se termine această pandemie cât de repede. Să ne întoarcem la lucrurile și oamenii pe care îi iubim. La sporturile noastre preferate. 

Pentru asta e nevoie să fim responsabili, să fim ca Simona.   

#RoVACCINare", este mesajul transmis de Ministerul Sănătăţii.

În octombrie, Halep anunţa că a fost testată pozitiv cu coronavirus

"Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună",  spunea Halep atunci.

Halep, hărțuită de conspiraționiști. "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut. Ai luat câteva mii de euro"

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost "atacată" de conspiraţionişti, imediat după ce a anunţat pe pagina ei de Facebook că s-a vindecat de COVID-19 şi a mulţumit echipei de la Institutul Matei Balş din Capitală.

Jucătoarea de tenis este acuzată de prietenii virtuali că ar fi primit bani pentru a se da infectată sau îi atacă pe medici că i-ar fi dat un tratament preferinţial sportivei.

Halep, invadată de conspiraţionişti pe Facebook

"Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid... Trist"

- "Parcă nu aveai nimic. Erai bine mersi acasă, în izolare. Brusc ai ajuns la spital. Vai de noi"

- "Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des"

- "A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace"

- "O întrebare simplă: cât a fost tainul?"

- "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut"

- "Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani"

- "Cum de se îmbolnăvesc doar persoane cunoscute, apoi se vindecă miraculos? Oare nu mai există răceală?"

- "Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat".

×
Subiecte în articol: Simona Halep vaccinare COVID-19
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close