Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, hărțuită de conspiraționiști, după ce s-a vindecat de COVID. "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut. Ai luat câteva mii de euro"

Simona Halep, hărțuită de conspiraționiști, după ce s-a vindecat de COVID. "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut. Ai luat câteva mii de euro"

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost "atacată" de conspiraţionişti, imediat după ce a anunţat pe pagina ei de Facebook că s-a vindecat de COVID-19 şi a mulţumit echipei de la Institutul Matei Balş din Capitală.

Simona Halep, hărțuită de conspiraționiști, după ce s-a vindecat de COVID. "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut. Ai luat câteva mii de euro"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    10 Noi 2020   •   16:00

Jucătoarea de tenis este acuzată de prietenii virtuali că ar fi primit bani pentru a se da infectată sau îi atacă pe medici că i-ar fi dat un tratament preferinţial sportivei.

Iată câteva dintre cele mai false teorii ale conspirației care s-au rostogolit la postarea Simonei Halep, potrivit gsp.ro:

Halep, invadată de conspiraţionişti pe Facebook

- "Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid... Trist"

- "Parcă nu aveai nimic. Erai bine mersi acasă, în izolare. Brusc ai ajuns la spital. Vai de noi"

- "Nu e vorba de bani, nu fiți naivi. E vorba de numărul mare de urmăritori și de a convinge lumea de existența acestui virus. Astfel de postări vor apărea tot mai des"

- "A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace"

- "O întrebare simplă: cât a fost tainul?"

- "Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut"

- "Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani"

- "Cum de se îmbolnăvesc doar persoane cunoscute, apoi se vindecă miraculos? Oare nu mai există răceală?"

- "Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat".

Comentariile conspiraţioniştilor au venit după ce, luni, Simona Halep, locul 2 WTA, a spus că s-a vindecat de COVID şi a mulţumit echipei de medici de la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală.

Simona Halep: 100% recuperată

Mesajul jucătoarei de tenis vine după ce, luni, ea a anunţat pe o altă reţea de socializare că s-a vindecat de COVID-19.

"Sută la sută recuperată", a scris jucătoarea de tenis în vârstă de 29 de ani, luni, pe Twitter.

Pe 31 octombrie, Halep anunţa că a fost testată pozitiv cu coronavirus

"Bună tuturor, am vrut să vă anunţ că am testată pozitiv la COVID-19. Mă autoizolez acasă şi mă recuperez bine după simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece prin asta împreună",  spunea Halep atunci.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close