Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uriașe: Ce se întâmplă cu copiii răpiți de statul norvegian

Dezvăluiri uriașe: Ce se întâmplă cu copiii răpiți de statul norvegian

de S.T.    |    11 Ian 2016   •   23:01

Mihai Gâdea și Adrian Ursu au inițiat o petiție online pentru a aduce la cunoștința organismelor internaționale situația familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de serviciile sociale.

Mai multe despre povestea familiei Bodnariu puteți citi AICI.

”Pentru a aduce la cunostinta autoritatilor de la Oslo, dar si organismelor internationale care protejeaza drepturile si libertatile fundamentale ale omului si ale copiilor, am decis initierea unei petitii. Aceasta va fi inmanata Majestatii Sale Regele Harald al V-lea al Norvegiei, premierului Erna Solberg, presedintelui Parlamentului European Martin Schulz, secretarului general al ONU Ban Ki-Moon si presedintelui UNICEF Maleeha Lodhi. Va invit sa va alaturati acestui demers semnand petitia. Haideti sa facem dreptate!” a scris Mihai Gadea pe pagina sa de Facebook.

Petitia poate fi citită și semnată AICI.

Cehia trăieşte o dramă asemănătoare: în 2011, copiii familiei Michalak au fost luaţi de statul norvegian şi daţi spre adopţie, deşi nu existau dovezi ale vreunui abuz.

Întreaga opinie publică din Cehia s-a solidarizat cu această familie. Chiar și preşedintele Cehiei a reacţionat: i-a scris regelui Norvegiei și a calificat drept nazistă atitudinea acestui stat.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.

×
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close