Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Gropile morţii înghit oameni nevinovaţi

Sinteza Zilei: Gropile morţii înghit oameni nevinovaţi

Sinteza Zilei: Gropile morţii înghit oameni nevinovaţi
22 Oct 2015   •   22:26

Poliţistul care a murit marţi seară, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă a fost avansat post mortem la gradul de subinspector. 

 
Poliția Capitalei a anunțat, joi, că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

Tânărul era în misiune când a avut loc tragedia şi voia să ajungă într-o zonă în care urma să fluidizeze circulaţia.
 
Cel mai probabil nu a observat groapa la timp, spun colegii săi. 

 
Subiectul a trezit reacţii dure din partea societăţii civile dar nu este deloc singular. Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a Sintezei Zilei, doar câteva cazuri care puteau să se termine la fel de grav. 
 
Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a povestit că situaţia nu poate fi remediată decât cu înăsprirea pedepselor pentru cei vinovaţi.
 
"Eu sunt foarte impresionat de situaţia acelui nevăzător. Eu am locuit 25 de ani în Vatra Luminoasă, cunoscut bucureştenilor ca şi "cartierul nevăzătorilor". Foarte mulţi se loveau, chiar şi atunci, pentru că nu se ocupa nimeni. Înăsprirea sancţiunilor este singura soluţie. De ce în Bucureşti se sapă o groapă, după ce rămâne descoperită preţ de 2-3 săptămâni? Şi mi s-a spus că sunt echipe diferite, cei care sapă faţă de cei care au treabă acolo."
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close