Antena 3 CNN Actualitate Situaţie fără precedent, la început de iarnă. Ce se întâmplă cu mai multe firme de deszăpezire din judeţul Prahova

Situaţie fără precedent, la început de iarnă. Ce se întâmplă cu mai multe firme de deszăpezire din judeţul Prahova

Situaţie fără precedent, la început de iarnă. Ce se întâmplă cu mai multe firme de deszăpezire din judeţul Prahova
de O.P.    |    27 Noi 2013   •   05:51

Situaţie fără precedent în Prahova! Mai multe firme care vor deszăpezi drumurile judeţene sunt urmărite penal în dosare de evaziune fiscală, spălare de bani sau trafic de influenţă. 

În plus, unele licitaţii au fost contestate astfel că s-au semnat contracte ferme pe doar cinci din cele opt sectoare. Celelalte trei vor fi acordate de autorităţi prin negociere directă.

Unul dintre patronii firmelor câştigătoare, arestat pentru trafic de influenţă, a renunţat la un contract de deszăpezire în valoare de 530.000 de lei. Alţi doi patroni sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Cele opt firme care se bat pe contractele de deszăpezire sunt aceleaşi care s-au ocupat cu aceasta activitate şi în anii anteriori.
 
Valoarea contractelor de deszăpezire pe drumurile judeţene din Prahova este de 12 milioane de lei, iar banii vor fi plătiţi din fondurile Consiliului Judeţean.

×
Subiecte în articol: deszapezire
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close