Antena 3 CNN Actualitate Șocant! Angajat al primăriei acuzat de pedofilie. Bărbatul este și acum în stare de libertate!

Șocant! Angajat al primăriei acuzat de pedofilie. Bărbatul este și acum în stare de libertate!

Anchetatorii din Olt par să nu fi învăţat nimic după eşecul de la Caracal. Un pedofil a umblat liber timp de mai bine de un, după ce părinţii unei copile de zece ani s-au plâns la Poliţie că fetiţa lor a fost abuzată. Bărbatul este angajat al primăriei din Drăgăneşti Olt.

Șocant! Angajat al primăriei acuzat de pedofilie. Bărbatul este și acum în stare de libertate!
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    08 Iul 2020   •   10:25

Coșmarul copilei a început în luna aprilie 2019. Atunci când copila se afla la cursurile de dans, individul ar fi invitat-o în biroul lui, unde ar fi pus-o să vizioneze un film cu minori în ipostaze indecente. 

Patru zile mai târziu, acesta a invitat-o în biroul lui, pe motiv că ar vrea să îi ofere cadou un ceas. În realitate, acesta ar fi atins-o în zona organelor genitale. 

Angajat al primăriei acuzat de pedofilie

Fetița le-a povestit imediat părinților ce s-a întâmplat și aceștia au depus plângere la Poliție. Cu toate acestea, timp de un an de zile, se pare că cercetările în acest caz au stagnat, pentru că abia ierii procurorii DIICOT împreună cu polițiștii de la Crimă Organizată au descins la domiciliul bărbatului, dar și la biroul acestuia, de unde au ridicat mai multe probe. 

De asemenea, 7 persoane au fost audiate, printre care și părinții fetiței.

În cursul zilei de astăzi, anchetatorii vor decide dacă vor continua cercetările cu bărbatul în stare de libertate sau va fi reținut.

×
Subiecte în articol: pedofil primarie draganesti olt
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close