Antena 3 CNN Actualitate Social Avalanșă de poze și filmulețe la concursul "Vedere din vacanță", organizat de Antena3.ro. Participă și tu!

Avalanșă de poze și filmulețe la concursul "Vedere din vacanță", organizat de Antena3.ro. Participă și tu!

Avalanșă de poze și filmulețe la concursul "Vedere din vacanță", organizat de Antena3.ro. Participă și tu!
23 Aug 2017   •   17:13

Site-ul Antena3.ro se umple de fotografii și filmulețe din vacanță. Mai bine de 2.000 de cititori s-au înscris deja la concursul nostru, Vedere din vacanță, al cărui premiu cel mare este o excursie de vis în Creta, oferită de Paralela 45. 

Din țară, din străinătate, de pe vârf de munte, sau de la mare, de la Paris, Roma, de pe plajele Greciei sau de pe Trasfăgărășan, cititorii noștri ne-au trimis cele mai simpatice imagini și clipuri.

Dacă doriți și dumneavoastră să câștigați un sejur de vis în Creta oferită de Paralela 45 sau o serie de gadgeturi fantastice de la Evolio e foarte ușor. Nu trebuie decât să încărcați până pe 31 august, o fotografie sau un filmuleț pe site-ul Antena3.ro, la secțiunea Vedere din Vacanță, iar pe 5 septembrie, juriul nostru vă poate premia. Mai aveți la dispoziție doar o săptămână pentru a vă înscrie în concurs și pentru a câștiga excursia de poveste. 

Cititorii vor decide la rândul lor, prin vot, premiul publicului, o fantastică dronă. Așa că, intrați pe secțiune și votați!

×
Subiecte în articol: concurs
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close