Antena 3 CNN Actualitate Social Avocatul Daniel Ionașcu, mărturii despre accident: ”Sunetul acela de fier, de geam spart e absolut îngrozitor”

Avocatul Daniel Ionașcu, mărturii despre accident: ”Sunetul acela de fier, de geam spart e absolut îngrozitor”

Avocatul Daniel Ionașcu, mărturii despre accident: ”Sunetul acela de fier, de geam spart e absolut îngrozitor”
21 Mar 2018   •   14:50

Avocatul Daniel Ionașcu a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta s-a petrecut pe Autostrada A1, la km 32. Mașina a fost distrusă în totalitate. Ieri avocatul Daniel Ionașcu a fost dus in sala de operație, unde medicii au efectuat o intervenție chirurgicală la antebraț. 

Avocatul Ionascu povesteste despre accident groaznic prin care a trecut.

”Le mulțumesc din toată inima mea celor care s-au gândit la mine, pentru că nu credeam că dintr-un accident care putea fi fatal pentru mine că există o asemenea empatie socială. În genunchi, rugându-l pe Dumnezeu să le dea tot ce e mai bun, le mulțumesc din toată inima mea. Să fiu sincer, nici eu nu știu cum s-a întâmplat, mi-am luat toate măsurile de precauții. Înțelegând că există participanți la trafic care circulă cu o viteză nepermisă pe carosabil, am găsit de cuviință să le încuviințez ambele benzi pentru a nu le sta în cale. M-am trezit cu un tir cu o viteză pe care eu o apreciez la 130 de kilometri pe oră. Nu pot să spun în detaliu ceea ce am simțit. Sunetul acela de fier, de geam spart, de sticlă care vine în păr, de sânge, e ceva absolut îngrozitor”, a declarat Daniel Ionașcu pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: avocat marturii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close