Antena 3 CNN Actualitate Social Bere și masaj erotic la reducere pentru cei vaccinați

Bere și masaj erotic la reducere pentru cei vaccinați

Încep să apară ofertele speciale pentru românii vaccinaţi anti-COVID. Deja sunt restaurante care oferă reduceri pentru clienţii care şi-au făcut şi rapelul. O reducere de 20% oferă şi un lanţ de saloane de masaj erotic.

Bere și masaj erotic la reducere pentru cei vaccinați
Sursa foto: Hepta
de Raluca Bîrcă    |    05 Mai 2021   •   17:53

Persoanele care se vor vaccina împotriva COVID-19 vor avea parte de anumite suprize.

Spre exemplu, un salon de masaj erotic din Bucureşti a postat un mesaj atractiv pentru clienții care aleg să se vaccineze împotriva COVID-19.

Clienţii vaccinaţi care vor vizita saloanele erotice vor avea parte de reduceri

Mai concret, reprezentanţii saloanelor erotice explică faptul că în perioada 5-9 mai vor oferi o reducere de 20% pentru toate persoanele care s-au imunizat împotriva COVID-19 cu ambele doze.

De asemenea, un restaurant din Capitală oferă pe tot parcursul lunii mai o reducere în valoare de 15% pentru toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19.

Atenţie însă, aceste reduceri se aplică doar persoanelor care se prezintă în unităţile comerciale cu adeverinţa de vaccinare.

Valeriu Gheorghiță, despre consumul de alcool înainte sau după vaccinare

Totodară, Valeriu Gheorghiță a vorbit despre consumul de alcool în ziua vaccinării şi a afirmat că "este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului".

„Consumul de alcool nu este recomandat sub nicio formă din punct de vedere medical și nu are beneficii. Vorbim de consumul cronic și repetat”, spune Valeriu Gheorghiţă.

Întrebat dacă este interzis consumul de alcool în ziua vaccinării sau după, Valeriu Gheorghiţă răspunde: „în general, când vorbim de o activitate medicală, un tratament, o vaccinare, este bine să nu consumăm băuturi alcoolice.

Se pot întâmpla o serie de evenimente care să fie legate de consumul de alcool și cred că lucrurile nu trebuie amestecate. Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuși sub influența alcoolului”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

×
Subiecte în articol: reducere vaccinaţi masaj erotic bere clienti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close