Antena 3 CNN Actualitate Social Călin Popescu Tăriceanu, despre plecările din ALDE: Nu țin pe nimeni cu forța

Călin Popescu Tăriceanu, despre plecările din ALDE: Nu țin pe nimeni cu forța

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat în contextul plecării mai multor parlamentari din partid, că „nu ține cu forța pe nimeni”, adăugând că mutările au loc în încercarea „cu ardoare” a aleșilor de a mai prinde un mandat în Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu, despre plecările din ALDE: Nu țin pe nimeni cu forța
21 Feb 2020   •   13:03

„Am aflat că există colegi care poartă discuții. Nu țin pe nimeni cu forța, Dacă oamenii simt că nu mai au atașament de proiectele noastre, unii vor face un pas în afară. Fenomenul migratiei parlamentare este foarte amplu la noi.

Au plecat de la Pro Romania 5 parlamentari, printre care si  Daniel Constantin. S-a întâmplat ceva cu partidul? Nu s-a întamplat nimic.

Un lucru este clar, nu mai avem grup parlamentar. În momentul de faţă, în ALDE eu nu mai rămân. Dar unde şi spre ce zări voi pleca, nu aş putea să vă spun încă. Suntem un grup de parlamentari care vom pleca spre nişte destinaţii. În maxim o săptămână, zece zile, voi anunţa către ce voi merge. Suntem 23 de parlamentari, dintre care minim 12 şi maxim 16 parlamentari vom pleca din ALDE”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Libertatea.live.

×
Subiecte în articol: Tariceanu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close