Antena 3 CNN Actualitate Social CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Mesajul Jandarmeriei pentru enoriași: „Este nevoie ca oamenii să manifeste înțelegere și să nu se creeze incidente nedorite”

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Mesajul Jandarmeriei pentru enoriași: „Este nevoie ca oamenii să manifeste înțelegere și să nu se creeze incidente nedorite”

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Mesajul Jandarmeriei pentru enoriași: „Este nevoie ca oamenii să manifeste înțelegere și să nu se creeze incidente nedorite”
25 Noi 2018   •   16:20

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Georgian Enache, a transmis un mesaj, după ce situația de la Catedrala Mântuirii Neamului a scăpat de sub control. Enoriașii au forțat intrarea în clădire, împingând gardurile puse de autorități.

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. „O parte din aceste persoane, pe fondul oboselii, pe fondul temperaturii scăzute și al nerăbdării de a ajunge în interior forțează accesul. Riscul creării unor îmbulzeli este destul de mare, tocmai de aceea colegii mei trebuie să rămână în acele poziții cât se poate de ferm. O să le facem recomandări, colegii mei fac apel la calm, la respectarea indicațiilor, la evitarea acestor îmbrânceli și ca lucrurile să meargă într-un sens pe care cu toții ni-l dorim. Este nevoie ca oamenii să manifeste înțelegere pentru aceste măsuri pe care le luăm și să înțeleagă recomandările pe care le facem și să nu se creeze incidente nedorite", a declarat Georgian Enache, pentru Antena 3.

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Aproximativ 600 de jandarmi au fost alocați pentru evenimentul de la Catedrala Mântuirii Neamului. 

E haos la Catedrala Mântuirii Neamului. Îmbrânceli între enoriași și jandarmi - VIDEO

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Patriarhul Ecumenic Bartolomeu şi PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, au oficiat, duminică, Slujba de Sfinţire a Altarului Catedralei Naţionale.

Moment ISTORIC. Peste 30.000 de credincioşi şi 2.000 de invitaţi oficiali, la sfinţirea Catedralei Mântuirii Neamului

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat la eveniment, dar a anunţat că nu poate participa, deoarece este la Bruxelles, la reuniunea extraordinară a Consiliului European.

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI. Traficul este restricţionat în Capitală, până duminică, ora 20:00, din cauza sfinţirii Catedralei Mântuirii Neamului, la care sunt aşteptaţi aproximativ 30.000 de oameni, informează Brigada Rutieră.

Trafic restricționat. Care sunt rutele ocolitoare

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close