Antena 3 CNN Actualitate Social Ce făceau părinții fetiței de doi ani dispărute, în timp ce sute de oameni le căutau copilul

Ce făceau părinții fetiței de doi ani dispărute, în timp ce sute de oameni le căutau copilul

Ce făceau părinții fetiței de doi ani dispărute, în timp ce sute de oameni le căutau copilul
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
26 Oct 2017   •   22:57

Update: În timp ce sute de pompieri, localnici, polițiști le căutau copilul în pădure, părinții fetiței s-au luat la bătaie.

Tatăl fetiței, care băuse alcool, a sărit să o bată pe mama micuței reproșându-i că nu a avut grijă de copil.

Primarul comunei Dumbrava vrea să ceară decăderea acestora din drepturile părintești, în condițiile în care femeia mai are patru copii lăsați în grija statului, scrie Libertatea.

Update: Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost dusă la spital în urma investigaţiilor medicale, aceasta având o uşoară hipotermie.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a informat că micuţa în vârstă de doi ani şi şapte luni avea o uşoară hipotermie, având o temperatură a corpului de 35,1 grade Celsius, ea fiind transportată la Spitalul de Pediatrie Ploieşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia, în vârstă de doi ani, a dispărut în pădure.

Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei.

Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor.

La căutări au participat poliţişti, pompieri, jandarmi, localnici, pădurarul şi un câine de urmă, autorităţile intenţionând că folosească şi un elicopter cu termoviziune al MAI, a cărui intervenţie nu a mai fost necesară.

Micuţa a fost găsită cu ajutorul câinelui de urmă pe albia râului Teleajen, la aproximativ un kilometru distanţă de casă.

Update: Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost găsită, după mai multe ore de căutări, la o distanţă de aproximativ un kilometru de casă, aceasta urmând să fie consultată medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, micuţa a fost găsită cu ajutorul câinelui de urmă pe albia râului Teleajen.

Locul în care a fost găsită minora se află la aproximativ un kilometru distanţă de casă, a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae.

Aceasta a precizat că minora este conştientă şi va fi supusă unui examen medical pentru a se stabili dacă starea ei este bună.

Vasiloae a declarat că o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia, în vârstă de doi ani, a dispărut în pădure.

Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei.

Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor.

La căutări au participat zece poliţişti, 15 jandarmi, 16 pompieri, localnici, pădurarul şi un câine de urmă, iar anterior găsirii micuţei, autorităţile au anunţat că un elicopter cu termoviziune al MAI va participa la acţiune, a precizat Brezeanu.

Știre inițială: O fetiță de doi ani a dispărut în pădurea din satul Zănoaga, comuna Dumbrava, județul Prahova. Micuța este căutată acum de pompieri, jandarmi și localnici.

Copila a fost lăsată nesupravegheată, lângă casă, câteva minute.

Mama feţitei a sunat la 112 şi a povestit că recent s-a mutat din casa concubilului său, aflată la marginea pădurii şi a luat copilul cu ea, iar joi după-amiază s-a întors la acea casă pentru a lua câteva lucruri.

Femeia susţine că a intrat în casă singură şi a lăsat fetiţa afară, înconjurată de trei câini ai familiei, iar câteva minute mai târziu, când a ieşit din casă, aceasta dispăruse.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei padure
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close