Antena 3 Actualitate Social Doliu în lumea teatrului din România! Una dintre cele mai frumoase actrițe ale țării s-a stins din viață

Doliu în lumea teatrului din România! Una dintre cele mai frumoase actrițe ale țării s-a stins din viață

19 Mar 2019   •   10:55
Doliu în lumea teatrului din România! Una dintre cele mai frumoase actrițe ale țării s-a stins din viață

Ioana Ene Mihail a decedat la vârsta de 77 de ani. Moartea artistei a venit după ce aceasta a suferit îndelung de pe urma unei boli. 

Ioana Ene Mihail a fost considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale teatrului băcăuan și românesc, scrie cancan.ro.

„Teatrul Municipal ”Bacovia” vă anunță cu regret că astăzi, 18 martie, s-a stins din viață, la București, după o lungă suferință, actrița Ioana Ene Mihail (n. 1942). A fost considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale teatrului băcăuan și românesc.

A absolvit IATC-ul în anul 1966, la clasa Eugeniei Popovici. După absolvire, a fost repartizată la Teatrul din Brăila, apoi, la Teatrul ”Mihai Eminescu” din Botoșani, iar din 1970 a devenit actriță a Teatrului Municipal ”Bacovia”.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close