Antena 3 CNN Actualitate Social Elevul înjunghiat la o școală din București rupe tăcerea după externare: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn și a scos baioneta"

Elevul înjunghiat la o școală din București rupe tăcerea după externare: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn și a scos baioneta"

Elevul de clasa a X-a, înjunghiat de un alt tânăr la un liceu din Sectorul 6 al Capitalei, rupe tăcerea în ziua în care a fost externat din spital. Susține că nu îl cunoaște pe atacatorul care a sărit gardul școlii pentru a-l tăia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Apr 2024   •   16:45

Între timp, agresorul în vârstă de 15 ani a fost arestat preventiv, iar mama elevului înjunghiat acuză conducerea școlii că nu i-a permis fiului său să o sune după atac. 

"Eram în curtea școlii iar un băit necunoscut a venit la mine. A venit să se bată cu mine parte în parte. I-am spus că nu-l cunosc, mi-a dat un pumn și a scos baioneta. El mi-a zis că mă cunoaște dar nu știu de unde.

Atacul a avut loc pe la 12:30, în incinta liceului, în fața sălii de sport. Am sângerat și m-am bandajat cu un tricou. A vrut să îmi dea cu baioneta pe spate, moment în care eu am pus mâna și m-a tăiat", a declarat elevul atacat. 

"Cu siguranță îl voi duce la psiholog pentru că a fost agresat. Vă dați seama, vine cineva la tine și te taie cu cuțitul. Nu există pază", a declarat mama elevului agresat. 

Directoarea avea mai multe obligații în momentul în care a aflat de incident. Aceasta trebuia să îi anunțe pe părinți imediat după ce a sunat la 112. Mama elevului declară că ea nu a fost anunțată de directoare, ci de diriginta băiatului.

Tot directoarea era cea care trebuia să anunțe Inspectoratul Școlar al municipiului București, dar și DGASPC Sector 6, asta pentru că vorbim despre un minor. 

×
Subiecte în articol: elev agresat bătaie atac cu maceta liceu
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close