x close

Eroul zilei. Două tinere împart scrisori celor care salvează vieți

19 Oct 2017   •   13:32
Eroul zilei. Două tinere împart scrisori celor care salvează vieți

Donezi sânge şi primeşti în schimb dragoste. Cristina Dobrescu si Loredana Munteanu vor să-i încurajeze pe bucureşteni să salveze vieţi, răsplătind-i cu scrisori de mulţumire pe care le scriu chiar ele şi le livrează personal.

Campania "Donez Sange, Livrez Dragoste", care anul trecut a avut un succes incredibil, se află acum la a doua editie. Acţiunea are loc la  Centrul de Transfuzie Sanguină Bucuresti până pe 31 octombrie. 

La finalul acesteia, o mie de donatori de sânge vor deveni eroii celor care au nevoie urgenta de ajutor. Un singur donator poate salva doua sau chiar trei vieti. Asta înseamnă că, la finalul campaniei, între 2000 și 3000 de oameni se vor bucura de o noua șansă la viață.

”Vor fi 1000 de scrisori de mulțumire pe care le vom dona până la 31 octombrie. Este un gest mărunt acesta pe care îl facem noi pentru că donarea sângelui înseamnă un lucru mult mai important, iar prin intermediul scrisorilor ne-am gândit că vom convinge cât mai mulți oameni pentru a dona”, a declarat Cristina Dobrescu la Antena 3.

Citeşte mai multe despre:

Eroul Zilei scrisori donatii gest
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati