Antena 3 CNN Actualitate Social O femeie care amenința că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje a fost oprită la timp de jandarmi în Drobeta Turnu Severin

O femeie care amenința că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje a fost oprită la timp de jandarmi în Drobeta Turnu Severin

O femeie a amenințat, marţi după amiază, că intenționează să se arunce de la etajul 10 al unui bloc din zona Autogării din Drobeta Turnu Severin. Doi jandarmi au intervenit rapid şi au convins femeia să renunțe la gestul necugetat.

O femeie care amenința că se aruncă de pe un bloc cu 10 etaje a fost oprită la timp de jandarmi în Drobeta Turnu Severin
Sursa foto: Facebook Jandarmeria Mehedinţi
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2021   •   19:39

Întâmplarea a fost povestită pe pagina de socializare a Jandarmeriei Mehedinți care i-a felicitat pe cei doi jandarmi pentru operațiunea de salvare.

Potrivit jandarmilor din cadrul Detașamentului Mobil, femeia însoțită de un cățel a amenințat că se aruncă de pe un bloc de 10 etaje din zona Autogării din Drobeta Turnu Severin, din cauza unor probleme personale la care nu mai găsea nicio soluţie. O echipă de jandarmi a intervenit rapid, fiind conștienți că este o situație în care minutele sunt esențiale.

„Trei dintre ei au rămas jos, încercând să vorbească cu femeia, care spunea că se aruncă de pe bloc, solicitând totodată sprijin prin dispeceratul unității, de la poliție și pompieri.

Unul dintre jandarmi a urcat rapid pe acoperișul blocului. În momentul în care ajuns lângă ea, a observat că avea un cățel în brațe și era foarte agitată, amenințând că se aruncă de pe bloc,din cauza unor probleme personale.

Prezența de spirit a jandarmului si dialogul cu aceasta, au determinat-o să se îndepărteze de marginea acoperișului și să renunțe la gestul necugetat. Colegul nostru a convins-o să-l urmeze, coborând-o în siguranță de pe bloc.

Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD și condusă la Spitalul Județean pentru investigații suplimentare.

La fața locului au ajuns în timp util, colegii polițiști și pompieri, pentru a acorda sprijin. Le mulțumim colegilor noștri care au salvat astăzi, două vieți", scrie Jandarmeria Mehedinţi pe Facebook.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close