Antena 3 CNN Actualitate Social Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum - FOTO

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum - FOTO
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Noi 2017   •   09:05

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Adriana Iliescu, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Eliza are 12 ani și este o elevă model. Ea a câștigat diplome la diverse olimpiade, dar și la concursuri muzicale.

„Eliza a început școala. Avem emoţii mari şi ne canalizăm toată atenţia spre pregătirea sa şcolară. Învăţăm împreună. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani să aruncăm pe meditaţii. Ne pregătim acasă, noi două. Eu sunt profesor de limba şi literatură română şi Eliza este foarte bună la această materie, iar la matematică ne descurcăm. Lucrăm suplimentar şi învăţăm la toate materiile”, a declarat Adriana Iliescu, ajunsă acum la 79 de ani, potrivit libertatea.ro.

Adriana Iliescu a devenit mamă în 2005, la 67 de ani, după o inseminare artificială. În scurt timp, a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte, însă a reușit să îi ofere fiicei sale tot ce avea nevoie, iar Eliza a răsplătit-o fiind un copil cuminte și apreciat.
 

×
Subiecte în articol: Adriana Iliescu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close