Antena 3 CNN Actualitate Social Filmul crimei din Bolintin Vale: şofer tras din maşină şi ucis în stradă

Filmul crimei din Bolintin Vale: şofer tras din maşină şi ucis în stradă

Antena 3 a difuzat imagini în exclusivitate cu filmul crimei de la Bolintin Vale. Un coleg al bărbatului ucis cu pietre a trecut printr-o experienţă asemănătoare. 

Filmul crimei din Bolintin Vale: şofer tras din maşină şi ucis în stradă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2022   •   12:32

A fost blocat în trafic şi atacat de trei indivizi care l-au ameninţat cu moartea. A scăpat ca prin urechile acului cu viaţă din mâinile atacatorilor, dar totul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Imagini difuzate de Antena 3 au fost filmate anul trecut şi sunt trase la indigo cu ce s-a întâmplat la Bolintin în urmă cu câteva zile. 

Un şofer de microbuz a fost blocat în trafic de o maşină din care au ieşit mai mulţi indivizi înarmaţi cu cuţite. Agresorii îl atacă pe localnicul din Bolintin Vale, coleg cu bărbatul omorât duminică.

Revoltaţi de valul de infracţiuni care au loc în oraşul lor, oamenii au ieşit în stradă miercuri seară.

Sute de localnici au pornit spre cartierul unde locuiesc familiile agresorilor, cu gând de răzbunare. Au fost însă opriţi de poliţişti, care au tras un foc de armă în aer, pentru a-i linişti.

"În momentul de faţă, în localitatea Bolintin Vale este instituită zonă specială de siguranţă publică şi la faţa locului sunt peste 100 de efective din cadrul Jandarmeriei române, pentru apărarea drepturilor fundamentale, a proprietăţii", a declarat comisar-şef Cristian Şuţă, de la IPJ Giurgiu.

Mulţimea furioasă s-a oprit în faţa primăriei. Oamenii au strigat împotriva poliţiştilor care se ocupă de cazul crimei, acuzându-i că nu au identificat toţi suspecţii. 

Duminică, mai mulţi indivizi au atacat un şofer de microbuz în trafic pe care l-au lovit cu o cărămidă. Omul a murit după două zile, la spital.

În Bolintin au fost dislocate efective sporite de poliţişti şi jandarmi, până la calmarea situaţiei.

Poliţişti cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, după revolta din Bolintin unde un şofer a fost ucis ca în Vestul sălbatic

Mai mulţi poliţişti din Giurgiu sunt cercetaţi pentru neglijenţă în serviciu, după revolta de miercuri seară din Bolintin-Vale, când sute de oameni au iesit în stradă, revoltaţi că un şofer a fost ucis ca în Vestul sălbatic în urma unui conflict cu patru bărbaţi de etnie romă.

Atacatorii l-au lovit în cap cu o dală de beton, iar şoferul de microbuz a murit câteva zile mai târziu la spital.

Oamenii sunt revoltaţi că autorităţile nu fac nimic împotriva grupării care terorizează de mai mulţi ani întregul oraş.

Sute de oameni în stradă la Bolintin Vale, după o crimă: "Să vină Antena 3"

Un bărbat, din orașul Bolintin Vale, este cercetat de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, fiind bănuit că agresat un bărbat din municipiul București, care ulterior a decedat.

Sute de oameni au ieșit în stradă miercuri seară.

Cumnatul bărbatului ucis cu pietre în Bolintin Vale rupe tăcerea: "Doi copii au rămas fără tată. Poliţia nu a luat legătura cu noi"

Cumnatul șoferului de microbuz care a fost omorât cu pietre de un grup de romi a povestit cum au decurs evenimentele în urma cărora ruda sa şi-a pierdut viaţa.

În urmă au rămas doi copii şi sute de oameni au ieșit revoltați în stradă.

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale crima sofer film crimă
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close