Antena 3 Actualitate Social Gabriela Firea anunţă că nu va introduce o taxă de mediu. „Nu credem că Bucureştiul este pregătit, nu acum”

Gabriela Firea anunţă că nu va introduce o taxă de mediu. „Nu credem că Bucureştiul este pregătit, nu acum”

05 Iun 2018   •   14:21
Gabriela Firea anunţă că nu va introduce o taxă de mediu. „Nu credem că Bucureştiul este pregătit, nu acum”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că municipalitatea nu are încă în plan instituirea unei taxe de mediu pentru zona centrală a oraşului. Firea spune că deşi această taxă s-ar impune, Bucureştiul nu este încă pregătit.

„Avem în continuare poluare din cauza traficului. Vreau să precizez că nu ne-am gândit încă la o taxă de centru, deşi ea s-ar cere. Nu credem că Bucureştiul este pregătit, nu credem că cetăţenii sunt pregătiţi. Ea ar putea fi instituită, dar încercăm să dinamizăm celelalte măsuri, în special încurajarea folosirii transportului în comun prin autobuzele electrice sau pistele de biciclete. Bucureştiul nu este pregătit, nu acum”, a declarant marţi Gabriela Firea, în cadrul unei conferinţe de presă alături de ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

Firea a subliniat că nu ştie „de unde, din senin, a apărut această informaţie” privind impunerea unei taxe de mediu pentru zona centrală a Capitalei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close