Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela Firea, despre incidentul de pe Arena Națională: „Rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit”

Gabriela Firea, despre incidentul de pe Arena Națională: „Rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit”

Gabriela Firea, despre incidentul de pe Arena Națională: „Rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit”
18 Iun 2018   •   13:17

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de execelnță în timpul manifestației de pe Arena Națională.

„Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență, după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi”, a spus Gabriela Firea, pentru RFI.

Primarul Capitalei spune că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională.

„Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e... mintea românului cea de pe urmă”, a mai spus primarul.

×
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close