Antena 3 CNN Actualitate Social I-a spus soțului că a fost abuzată sexual. Testele ADN au scos la iveală un lucru înfiorător. Femeia a fost șocată de ce s-a întâmplat

I-a spus soțului că a fost abuzată sexual. Testele ADN au scos la iveală un lucru înfiorător. Femeia a fost șocată de ce s-a întâmplat

I-a spus soțului că a fost abuzată sexual. Testele ADN au scos la iveală un lucru înfiorător. Femeia a fost șocată de ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
05 Ian 2018   •   14:30

O femeie i-a povestit soțului său că trăiește cu senzația că a fost violată, iar bărbatul i-a spus că ar trebui să sune la poliție.


Victima ieșise cu o seară înainte în oraș, singură, după o ceartă cu soțul ei, și s-a oprit într-un bar unde s-a îmbătat. Femeia a fost recuperată de pe stradă de soţ, în urma unul apel telefonic primit de la un necunoscut.

Când au ajuns acasă, bărbatul și-a violat nevasta, au spus magistrații judecătoriei din Reading, Marea Britanie. A doua zi, femeia care suspecta că a fost atacată cu o noapte în urmă i-a povestit soțului ce simte iar bărbatul i-a zis să sune la poliție.

Potrivit jurnalul.ro, polițiștii l-au arestat ulterior pe bărbat după ce testele ADN au arătat că violatorul a fost chiar soțul femeii.

Bărbatul le-a povestit polițiștilor că, în seara când s-a dus să-și recupereze nevasta, femeia era foarte beată, incoerentă și abia putea să vorbească.

Cu toate că bărbatul a susținut la tribunal că ultimul contact sexual îl avuseseră cu o săptămână în urmă, testele ADN l-au contrazis.
Bărbatul a fost condamnat la 7 ani de închisoare, i s-a ordonat să se înscrie în Registrul Violatorilor și a primit și un ordin de restricție, astfel că nu mai poate lua legătura cu soția lui decât prin avocat.

Femeia a spus că se simte trădată de persoana în care avusese cea mai mare încredere, soțul său.

×
Subiecte în articol: abuz ADN Politie bar
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close