Antena 3 CNN Actualitate Social IGSU continuă verificarea sirenelor de alarmare publică din toate județele țării. Când va avea loc exercițiul

IGSU continuă verificarea sirenelor de alarmare publică din toate județele țării. Când va avea loc exercițiul

IGSU continuă verificarea sirenelor de alarmare publică din toate județele țării. Când va avea loc exercițiul
05 Sep 2017   •   16:00

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU( continuă verificarea sirenelor de alarmare publică și în luna septembrie.   

Potrivit Libertatea.ro, la nivel național au loc exerciții destinate verificării funcționării mijloacelor de alarmare a populației, în scopul centralizării permanente a datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare, precum și pentru pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale.

În această lună, simulările vor începe miercuri, 6 septembrie 2017 și vizează atât verificarea echipamentelor care pot fi acționate în mod centralizat (simultan), cât și a celor cu acționare locală.

Totodată, rezultatele verificărilor vor fi centralizate la nivel județean și vor face obiectul unor analize în cadrul comitetelor județene pentru situații de urgență, în vederea îmbunătățirii modului de alarmare a populației în situații de protecție civilă.

×
Subiecte în articol: exercitiu verificare sirene judete tara
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close