Antena 3 CNN Actualitate Social Dobânzile care distrug vieți. Oamenii îşi pierd casele, se îmbolnăvesc şi nu mai găsesc niciun motiv să trăiască

Dobânzile care distrug vieți. Oamenii îşi pierd casele, se îmbolnăvesc şi nu mai găsesc niciun motiv să trăiască

Dobânzile care distrug vieți. Oamenii îşi pierd casele, se îmbolnăvesc şi nu mai găsesc niciun motiv să trăiască
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    25 Iun 2017   •   19:58

Românii mor de foame, de boli, de disperare. În fiecare an, spun specialiştii, sute de oameni se sinucid din cauza datoriilor la bănci sau la instituţii financiare nebancare, adică acelea care propun împrumuturi rapide şi facile, dar care în unele cazuri ascund capcane din care datornicii nu reuşesc să iasă.

Oamenii îşi pierd casele, se îmbolnăvesc şi nu mai găsesc niciun motiv să trăiască.

Avocaţii au mii de plângeri pe această temă şi totuşi pierd procese pe bandă rulantă, pentru că aceste firme sunt legale.

Spre deosebire de alte ţări, unele instituţii financiare nebancare impun cam ce reguli vor. Mai grav, anumite IFN-uri au în conducere personaje din Parlament şi BNR.

Instituţiile financiare nebancare din România fac profit cât să întreţină armata ţării timp de un an.

Carmen Avram a prezentat duminică, la emisiunea "În premieră", cazuri de români care şi-au pierdut casele din cauza dobânzilor uriaşe.

Actul de identitate este suficient, de obicei, pentru a obține un credit de la o instituție financiară nebancară. Mai mult, cererea de credit poate fi făcută la telefon sau pe internet.

E bine să întrebi atunci când nu te pricepi, să te consulţi cu oameni avizaţi atunci când ai dubii şi să citeşti cu atenţie ceea ce semnezi.

×
Subiecte în articol: datorie carmen avram In premiera
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close