Antena 3 CNN Actualitate Social În premieră. Tânăra cusută în fir de aur

În premieră. Tânăra cusută în fir de aur

În premieră. Tânăra cusută în fir de aur
28 Noi 2017   •   14:35

Protagonista de astăzi este croită din vise, talent, ambiție și modestie și are deasupra ei o stea norocoasă. Pentru românca Antonia Nae succesul a venit fulgerător. La doar 22 de ani a fost observată de elita mondială a modei. 

Victoria Beckam a vrut să o întâlnească, iar revista Vogue i-a publicat întreaga colecție de haine, iar personaje importante de la Londra o compară astăzi cu unul dintre cei mai mari designeri din istorie. Nu i-a fost însă ușor, Antonia a fost nevoită să își părăsească țara, iar în repetate rânduri străinii au făcut-o să plângă.

Tânăra româncă a reușit să câștige cea mai vânată categorie la cea mai importantă competiție în Londra, ”Graduate Fashion Week 2016”. Aici a început povestea Antoniei Nae, care la 25 de ani surclasează deja oamni cu experință mult mai mare în modă. 

”În clasa a 11-a m-am hotărât că vreau să devin designer vestimentar. Am înceut să fac meditații cu o profesoară de la un liceu de arte, iar în clasa a 12-a am reușit să învăț și pentru BAC, dar și să termin aplicația pentru admiterea la facultate”, a declarat Antonia Nae.

Britanicii i-au recunoscut talentul și potențialul și au admis-o imediat la Facultatea de Design Vestimentar. 

Românca a ajuns să lucreze la una dintre cele mai mari companie, care e responsibilă printre altele și cu vestimentația viitoarei regine, Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a fost foarte încântată de ceea ce făcea Antonia, având în vedere că pe mâna româncei au ajuns foarte multe vedete.

×
Subiecte în articol: In premiera romanca tanara moda
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close