Antena 3 CNN Actualitate Social Încă opt zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"

Încă opt zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"

Încă opt zile de concurs! Participă și tu la "Vedere din vacanță"
24 Aug 2017   •   11:42

Febra fotografiilor și filmulețelor de vacanță e molipsitoare. Pentru că într-o singură zi, aproape 200 de persoane s-au înscris la concursul nostru, Vedere din vacanță, al cărui premiu cel mare este o excursie de vis în Creta, oferită de Paralela 45.  Iar numărul total depășește 2.200.  De pe plajele Greciei sau din munții Indiei, de la Sfinxul din Bucegi la cel din Egipt, de la mănăstirile din nordul Moldovei la o panoramă din Barcelona, cititorii noștri ne-au trimis cele mai simpatice imagini și clipuri.

Dacă doriți și dumneavoastră să câștigați un sejur de vis în Creta oferită de Paralela 45 sau o serie de gadgeturi fantastice de la Evolio e foarte ușor. Dar trebuie să vă grăbiți! Nu trebuie decât să încărcați până pe 31 august, o fotografie sau un filmuleț pe site-ul Antena3.ro, la secțiunea Vedere din Vacanță, iar pe 5 septembrie, juriul nostru vă poate premia.

Și încă ceva foarte important: dacă vreți să câștigați premiul de popularitate, o fantastică dronă, mobilizați-i pe cei dragi și nu numai să vă VOTEZE fotografia sau filmulețul. 

×
Subiecte în articol: concurs
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close