Antena 3 CNN Actualitate Social Kelemen Hunor: Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în privinţa pestei porcine

Kelemen Hunor: Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în privinţa pestei porcine

Kelemen Hunor: Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în privinţa pestei porcine
26 Sep 2018   •   12:06

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că parlamentarii UDMR se vor abţine la votul asupra moţiunii simple pe Agricultură iniţiate de liberali, subliniind că ministrul Petre Daea nu este vinovat pentru pesta porcină, iar responsabilitatea trebuie găsită în altă instituţie.

"Bănuiesc că ne vom abţine (n.r. - la votul asupra moţiunii pe agricultură), că nu ministrul este vinovat pentru pesta porcină africană. Ca fost medic veterinar spun că lucrurile sunt extrem de complicate, vin dintr-o perioadă mai îndepărtată, vin din mentalitate, este vorba de alte probleme care trebuie rezolvate la ANSVSA, nu neapărat la minister. Dacă cineva ar fi responsabil, în altă instituţie trebuie găsită această responsabilitate. Ministrul Daea spune lucruri trăznite, dar nu are nicio vină în această privinţă", a spus Kelemen Hunor, întrebat de votul la moţiunea simplă.

Moţiunea simplă privind agricultura, iniţiată de liberali, va intra, miercuri, la vot în Camera Deputaţilor. Moţiunea intitulată "După ciuma lui Caragea, România lovită de pesta lui Daea" a fost dezbătută în şedinţa de marţi, în prezenţa ministrului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor petre daea pesta porcina
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close