Antena 3 CNN Actualitate Social La multi ani! SMS-URI DE ANUL NOU 2020. Cele mai frumoase SMS-uri de trimis pentru prieteni

La multi ani! SMS-URI DE ANUL NOU 2020. Cele mai frumoase SMS-uri de trimis pentru prieteni

La multi ani! SMS-URI DE ANUL NOU 2020. Cele mai frumoase SMS-uri de trimis pentru prieteni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
31 Dec 2019   •   23:00

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „A mai trecut un an …Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit.. Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald.”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. “Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani !

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2018 ! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi fericire! La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. ”Anul nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate ,Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. „La Multi Ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. ”Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie.”La Mulţi Ani!

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. “Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2018”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani !”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde…Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite…LA MULŢI ANI!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani !”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni.„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni.„Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2018”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Va doresc de 2020 ori câte 12 luni de fericire, 52 de săptămani de distracţie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. ” Vă dorim ca în noul an în care vom intra, să aveţi parte de: 12 luni de bucurii,  52 de săptămâni de pace, 525.600 minute de credinţă şi în final 31.536.000 secunde sub Protecţia lui Dumnezeu. La Mulţi Ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni.” Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă.La mulţi ani 2018!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. ” Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi multe împliniri. La mulţi ani, 2020!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, înţelepciunea şi generozitatea să vă fie călăuză în 2020! În speranţa unui an mai bun, vă trimit o boare de sănătate, un strop de încredere şi ceva fericire! La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. “Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni.„În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un an minunat!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2020”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. 2020! Un An Nou, un nou început… Uitaţi ce a fost rău, bucuraţi-vă de ce a fost bine! Vă urez din inimă să aveţi un an bun, norocos şi fericit. La Mulţi Ani!

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate şi iubire Şi cu multă fericire!La Mulţi Ani 2020!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi si sus paharul! Un An Nou fericit!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. “Sărbători fericite alături de cei dragi! Noul an să fie presărat cu realizari remarcabile, împliniri, sănătate, fericire şi baftă!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Anul Nou a venit, spiritul a întinerit! La mulţi ani 2020!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. “E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi liniste în suflet şi cu multă dragoste în inimă.”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus. La mulţi ani !

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „La răscruce dintre ani, sănătate şi mulţi bani, mult noroc şi fericire şi un car plin de iubire! La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Spune anului ce vine, să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îtţ dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Fie ca anul 2018 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate şi mărire de salariu!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Acum că roata timpului a mai ţesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieţii, de darurile moşului şi să aşteptăm încrezători clipele viitorului! La mulţi ani!”

SMS DE ANUL NOU 2020 pentru prieteni. „Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi implinite! La Mulţi Ani!”

×
Subiecte în articol: MESAJE DE ANUL NOU La multi ani!
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close