x close

Leonard s-a dus la un amic și au început să bea fără măsură. Așa că de aici și până la scandal nu a mai fost decât un pas. Ce a urmat însă a șocat întreaga comunitate din Brăila

09 Dec 2019   •   15:42
Leonard s-a dus la un amic și au început să bea fără măsură. Așa că de aici și până la scandal nu a mai fost decât un pas. Ce a urmat însă a șocat întreaga comunitate din Brăila Foto: obiectivbr.ro

Leonard s-a dus la un amic și au început să bea fără măsură. Așa că de aici și până la scandal nu a mai fost decât un pas. Ce a urmat însă a șocat întreaga comunitate din Brăila. 

Bărbatul de 43 de ani, un recidivist eliberat condiţionat din închisoare, a început să se certe cu cel cu care avea o discuție în contradictoriu și a decis să se răzbune crunt.

I-a răpit și violat fiica de 12 ani.

O zi mai târziu, fetiţa a revenit acasă în stare de şoc şi cu hainele murdare de sânge. Micuţa a povestit că a fost răpită şi apoi violată de două ori de amicul tatălului său. Individul a lăsat-o pe micuţă să plece după ce a văzut că sângerează puternic. Conform unor surse judiciare, agresorul a comis gestul şocant pentru a se răzbuna pe tatăl fetiţei. După o zi de căutări, poliţiştii l-au reţinut pe agresor pe stradă, în zona cartierului Hipodrom din Brăila.

Acum bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare, plus daune morale de 20.000 de lei. Decizia instanţei poate fi atacată cu apel, scrie Adevărul. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati