Antena 3 CNN Actualitate Social Lucian Diniță, fost şef al Poliţiei Rutiere, dezvăluiri din interiorul instituției

Lucian Diniță, fost şef al Poliţiei Rutiere, dezvăluiri din interiorul instituției

Lucian Diniță, fost şef al Poliţiei Rutiere, dezvăluiri din interiorul instituției
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Ian 2018   •   15:03

Fostul şef al Poliţiei Rutiere, Lucian Diniță, a spus, miercuri, că el a plătit cu funcția pentru un caz asemănător cu cel al polițistului agresor din Drumul Taberei depistat de colegii săi. 

Totuși, la patru ani distanță, cazurile sunt ”abordate complet diferit, de către exact același spectru politic”, a punctat Lucian Diniță, miercuri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Mai exact, Lucian Diniță - care era șeful Poliției Rutiere - spune că a fost demis și a fost singurul în această situație, după ce un polițist de la Rutieră a fost prins beat și fără permis sau cu un act fals.

”Nu aș vrea să comentez decizii politice. Însă ce e interesant, am un deja vu (...): cred că acum vreo patru ani, am depistat un polițist, la Poliția Rutieră, care nu poseda permis de conducere. La momentul respectiv, eu am răspuns cu funcția, mai mult vicepremierul de atunci. Și ministrul Interne a spus textual: ”Dați-l, bă, afară pe ăsta!”, fiind vorba de mine. Acum văd că trebuie să răspundă inspectorul general pentru un aspect care trebuia lămurit de cei care îi erau șefi, care răspundeau de el.

Sigur, e lăudabil ca a fost depistat de colegii lui, dar iată că sunt două chestiuni abordate complet diferit, la distanță de patru ani, de către exact același spectru politic. Polițistul respectiv nu avea permis sau prezenta un permis fals, dar nimeni nu a răspuns în afară de mine, la momentul repectiv, nimeni altcineva. Acum e exact viceversa. Poate ne explică cineva care e logica în toată chestiunea aceasta?”, a spus Lucian Diniță, fost şef al Poliţiei Rutiere, miercuri, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Poliţia Rutieră pedofilie
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close