Antena 3 Actualitate Social Meteorologii avertizează! Cod galben de vreme instabilă în mai multe zone din țară

Meteorologii avertizează! Cod galben de vreme instabilă în mai multe zone din țară

26 Mai 2018   •   11:56
Meteorologii avertizează! Cod galben de vreme instabilă în mai multe zone din țară

UPDATE: Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 13:00, în zonele de munte din judeţele Caraş-Severin şi Cluj sunt prognozate descărcări electrice, averse care vor cumula local 20 - 25 l/mp, grindină de mici, precum şi intensificări ale vântului. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM

Știrea inițială: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o avertizare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă, în următoarea oră, pe raza judeţului Hunedoara. 

Potrivit meteorologilor,  în judeţul avertizat, îndeosebi în localităţile Ghelari, Răchitova, Lunca Cernii de Jos, Topliţa, Cerbăl, Bunila şi Lelese, se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula 20-25 l/mp, grindină de mici dimensiuni şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close