Antena 3 Actualitate Social Ministrul Agriculturii și-a cerut scuze după afirmațiile privind incinerarea porcilor: ”Nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii”

Ministrul Agriculturii și-a cerut scuze după afirmațiile privind incinerarea porcilor: ”Nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii”

26 Iul 2018   •   11:02
Ministrul Agriculturii și-a cerut scuze după afirmațiile privind incinerarea porcilor: ”Nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii”

Ministrul Petre Daea își cere scuze public pentru cele prezentate în cadrul unei emisiuni televizate.

”Îmi declar respectul pentru toți membrii comunității evreiești și fac precizarea că am vrut să prezint situația deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci din cauza pestei porcine africane. În sufletul meu este foarte multă durere, am vrut doar să descriu momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii noștri, cât și cei care gestionează această criză. Doamne ferește, nu am jignit pe nimeni în viața mea, îmi iubesc semenii, am exprimat doar durerea sufletească și sper să fiu înțeles!”, a afirmat ministrul agriculturii și dezvoltării rurale.
 
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, împreună cu toate structurile implicate, face toate demersurile necesare pentru a limita răspandirea PPA, astfel încât România să poată depăși acest moment dificil.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat marţi seară la Antena 3, explicând măsurile care se iau pentru a izola focarul de pestă porcină africană de la Carniprod Tulcea, unde trebuie sacrificate 45.000 de animale: "Singura metodă este sacrificarea. Porcii toţi se incinerează (...), e o muncă extraordinară, acolo este ca la Auschwitz"

×
Subiecte în articol: petre daea scuze afirmatii

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close