Antena 3 CNN Actualitate Social Investiții mult așteptate pentru români. Calitatea vieţii oamenilor creşte în aceste judeţe!

Investiții mult așteptate pentru români. Calitatea vieţii oamenilor creşte în aceste judeţe!

Ministrul Dezvoltării Adrian-Ioan Veştea a semnat, marţi, 50 de noi contracte care prevăd noi investiţii în infrastructura rutieră şi tehnico-edilitară.

Investiții mult așteptate pentru români. Calitatea vieţii oamenilor creşte în aceste judeţe!
Sursa foto: profimediaimages.ro
de Silvia Preda    |    03 Oct 2023   •   17:17

"După cum ne-am propus, primim în fiecare săptămână, la sediul Ministerului Dezvoltării, aleşi locali din toată ţara, pentru semnarea de noi contracte care vizează investiţii mult aşteptate pentru cetăţeni.

Cu fiecare proiect pe care-l finanţăm, creştem calitatea vieţii oamenilor din toate judeţele ţării", a precizat Adrian Veştea, potrivit comunicatului de presă al Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Contractele, în valoare totală de 485.542.899,36 de lei, urmăresc modernizarea şi reabilitarea drumurilor de interes local, amenajarea trotuarelor, acostamentelor, rigolelor carosabile şi a podeţelor, precum şi înfiinţarea sau extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi a celor de canalizare, mai indică sursa citată.

ℹ 50 de noi investiții în infrastructura rutieră și tehnico-edilitară primesc finanțare de la Ministerul Dezvoltării,...

Publicată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pe Marţi, 3 octombrie 2023

Localități din 28 de județe primesc finanțare pentru 50 de noi proiecte de infrastructură. Vezi AICI lista constractelor semnate!

Citeşte şi: Statul nu mai poate suporta cheltuielile administrative în mii de localităţi | Anunţul ministrului Dezvoltării

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close