Antena 3 CNN Actualitate Social Informații în exclusivitate din ancheta de la Ferma Dacilor | Misterele și plângerile penale curg în acest dosar

Informații în exclusivitate din ancheta de la Ferma Dacilor | Misterele și plângerile penale curg în acest dosar

Patronul de la Ferma Dacilor va fi scos din arest și dus la pensiunea care a ars. Va fi acolo alături de anchetatori pentru a desluși mai multe mistere în ceea ce privesc clădirile care nu au ars în incendiu.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2024   •   19:22

Tot patronul de la Ferma Dacilor este cel care cere ca doi foști angajați să fie testați cu detectorul de minciuni și îi acuză că ar avea o implicare în focul pus intenționat care a provocat incendiul devastator unde au murit opt oameni. 

Jurnalistul de investigație Sorin Ovidiu Bălan, împreună cu o echipă Antena 3 CNN au mers la Ferma Dacilor și au descoperit că unele căsuțe, făcute tot din lemn, din cadrul aceluiași complex nu au ars deși aveau în apropiere flăcările. 

Misterul căsuțelor cu acoperiș din stuf de la Ferma Dacilor, neatinse de flăcări, nu a fost încă elucidat. Geamurile s-au spart de la temperatura extrem de ridicată din timpul incendiului, dar casele nu s-au aprins, deşi au sărit scântei pe ele.

"După cum se vede, acoperișul est făcut din stuf, un material ușor inflamabil, iar restul construcției din lemn. Nu se pune problema doar din cauza distanței sau că nu au avut contact pentru că geamurile s-au crăpat, deci căldură a fost. 

Asta ar fi o nouă dilemă. Cum de la nici o distanță de 30 de metri, o clădire construită cu materiale inflamabile nu are nicio arsura", a declarat Sorin Ovidiu Bălan. 

Un alt avocat în dosarul Ferma Dacilor a făcut plângere penală pentru amenințare 

Fostul avocatul care îl reprezenta pe Cornel Dinicu, a declarat că va depune o plângere la Poliția după ce a fost amenințat de mai multe persoane referitor la clientul pe care îl apără. De asemenea,  avocatul care o apără pe Anghelina Luiza a înaintat către Baroul București o sesizare cu privire la presiune exercitate în dosarul Ferma Dacilor. 

"Termenul de depune al plângerii penale pentru amenințare este de 90 de zile. Eu, ieri, reprezentam interesele clientului Cornel Dinicu. Am fost contactat de avocatul despre care vorbiți și mi-a spus că a trecut printr-o serie de abuzuri.

Aceste abuzuri au fost făcute asupra lui din momentul în care o apără pe clienta lui. Eu m-am retras de teamă", a declarat Bogdan Aanei, fost avocat al lui Cornel Dinicu.

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close