Antena 3 CNN Actualitate Social Modificare în Codul Fiscal. Anunțul făcut de ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu

Modificare în Codul Fiscal. Anunțul făcut de ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu

Modificare în Codul Fiscal. Anunțul făcut de ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu
Sursa foto: Foto: Facebook/PSD Dolj
30 Iun 2017   •   18:32

Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia - Olguţa Vasilescu, a anunţat vineri că, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern, se află o solicitare de modificare a unui articol din Codul fiscal, pentru a putea fi pregătită aplicarea legii salarizării.

"Avem mai multe puncte pe ordinea de zi. (...) Este şi o solicitare din partea noastră pentru a putea pregăti aplicarea legii salarizării, precum şi reducerea impozitului pe venit şi a cotelor contribuţiilor de asigurări sociale. Vă solicităm deci modificarea unui articol din Codul fiscal cu precizarea că nu este vorba de creşteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi", i-a spus Lia Olguţa Vasilescu premierului Mihai Tudose, la începutul şedinţei de Guvern.

Potrivit acesteia, modificarea vizează reducerea unui termen, de la şase la trei luni, de intrare în vigoare a modificărilor Codului fiscal.

"Este vorba de reducerea unui termen, de la şase la trei luni, de intrare în vigoare a modificărilor Codului fiscal, pentru că legea salarizării ar fi trebuit să apară la pachet cu Codul fiscal şi, pentru a recupera această întârziere, ca să putem să aplicăm legea salarizării, este necesară modificarea articolului 4", a mai afirmat ministrul Muncii.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close