Antena 3 CNN Actualitate Social Momentul în care pisica dă peste candela "Monalisei" din Iaşi şi moare în timp ce era live pe Facebook

Momentul în care pisica dă peste candela "Monalisei" din Iaşi şi moare în timp ce era live pe Facebook

O persoană din Iaşi, care făcea parte din comunitatea transgender, a murit după ce pisica din casă a lovit candela aprinsă, iar momentul a apărut pe internet.

Momentul în care pisica dă peste candela "Monalisei" din Iaşi şi moare în timp ce era live pe Facebook
Sursa foto: Facebook / Lisa Zaira
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Dec 2022   •   15:05

La doar 24 de ani, persoana care îşi spunea "Monalisa "a murit în condiții dramatice, în ziua de Crăciun, chiar în timp ce era în direct, pe o rețea de socializare.

"Monalisa" sau Lisa Zaira, după cum își spunea, a adormit în timp ce era în live, cu o candelă aprinsă pe pat, chiar lângă mână. 

Pisica pe care o avea în locuinţă a răsturnat însă candela, iar patul s-a aprins.

Unul dintre cei care care urmăreau live-ul făcut de "Monalisa" a sunat disperat la 112, dar pompierii și medicii au ajuns prea târziu la faţa locului. Victima se intoxicase cu fum.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În dimineața zilei de 25 decembrie, politia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din municipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul în care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj  ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul unui bărbat. Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. 

În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", se arată într-un comunicat oficial al Poliţiei. 

×
Subiecte în articol: Monalisa Iași candela pisica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close