Antena 3 CNN Actualitate Social O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate

O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate

Caz revoltător în Neamţ, unde o adolescentă de 16 ani a fost violată în mod repetat de tatăl şi de fratele său. În urma incestului cu fratele, victima a născut o fetiţă.

O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   10:00

Drama a început anul trecut iar ancheta a relevat că fratele violator a întreţinut de trei ori relaţii sexuale cu sora sa, împotriva voinţei acesteia.

Mama victimei era la curent cu situaţia însă nu a făcut nimic. Tot victima a informat poliţia, după ultimul viol, în primăvara acestui an.

Poliţiştii l-au arestat preventiv pe fratele violator, care a făcut cerere de punere în libertate motivând că doreşte să îşi ia o slujbă "pentru a avea grijă de membrii familiei".

În urma investigaţiei, s-a mai aflat că, anterior violurilor comise de frate, adolescenta a fost abuzată de tatăl său, care nu mai locuieşte cu familia.

Tatăl este cercetat în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: Neamţ viol adolescenta incest nastere
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close