Antena 3 CNN Actualitate Social O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate

O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate

Caz revoltător în Neamţ, unde o adolescentă de 16 ani a fost violată în mod repetat de tatăl şi de fratele său. În urma incestului cu fratele, victima a născut o fetiţă.

O adolescentă a adus pe lume un copil după ce a fost violată de fratele şi de tatăl său. Părintele violator, cercetat în libertate
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   10:00

Drama a început anul trecut iar ancheta a relevat că fratele violator a întreţinut de trei ori relaţii sexuale cu sora sa, împotriva voinţei acesteia.

Mama victimei era la curent cu situaţia însă nu a făcut nimic. Tot victima a informat poliţia, după ultimul viol, în primăvara acestui an.

Poliţiştii l-au arestat preventiv pe fratele violator, care a făcut cerere de punere în libertate motivând că doreşte să îşi ia o slujbă "pentru a avea grijă de membrii familiei".

În urma investigaţiei, s-a mai aflat că, anterior violurilor comise de frate, adolescenta a fost abuzată de tatăl său, care nu mai locuieşte cu familia.

Tatăl este cercetat în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: Neamţ viol adolescenta incest nastere

Legislaţie nouă pentru piaţa muncii

Europarlamentarii anunţă că vor să obţină statut de angajat şi drepturi pentru mai multe categorii de lucrători

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close