Antena 3 CNN Actualitate Social Nevăzători români, din 22 de județe, au participat la un concurs de pescuit sportiv unic în țara noastră

Nevăzători români, din 22 de județe, au participat la un concurs de pescuit sportiv unic în țara noastră

Un concept unic în România, un concurs de pescuit pentru persoanele cu deficiențe de vedere s-a desfășurat miercuri, în județul Galați, la balta Zătun.

Nevăzători români, din 22 de județe, au participat la un concurs de pescuit sportiv unic în țara noastră
Sursa foto: Facebook/ Costel Fotea
de Viorel Aydan Cioroi    |    04 Aug 2021   •   19:56

S-au înscris peste 80 de persoane cu deficiențe de vedere din 22 de filiale ale Asociației Nevăzătorilor din România, dar și însoțitorii acestora.

"Pentru mine, acest concurs este un proiect de suflet, un proiect unic în România, care anul trecut, din cauza pandemiei nu s-a putut desfășura.Toți participanții s-au bucurat de natură, de vremea frumoasă, au socializat și s-au împrietenit cu alți pasionați de pescuit.

Toţi cei prezenţi astăzi la acest frumos concurs de pescuit sunt învingători. Am avut și premii, inclusiv pentru cea mai mare captură şi pentru cel mai tânăr participant. La finalul competiţiei, toţi participanţii au fost invitați la un prânz cu specific pescăresc”, a scris Costel Fotea, președintele CJ Galați pe Facebook.

Prima ediție a concursului a avut loc în anul 2018, iar acesta a devenit o tradiție, deși în anul 2020 nu s-a putut desfățura din cauza pandemiei de coronavirus.

Concursul se află, acum, la cea de-a treia ediție și s-a desfășurat cu sprijinul Consiliului Județean Galați, în colaborare cu Asociația Nevăzătorilor din România.

×
Subiecte în articol: nevazatori concurs pescuit Galați
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close