Antena 3 CNN Actualitate Social Nicolae Ciucă: Îi rog pe cei care donează să acceseze platforma "Ucraina – Împreună ajutăm mai mult"

Nicolae Ciucă: Îi rog pe cei care donează să acceseze platforma "Ucraina – Împreună ajutăm mai mult"

Premierul Nicolae Ciucă face apel la cei care vor să doneze pentru Ucraina să acceseze platforma "Ucraina – Împreună ajutăm mai mult". Un prim transport cu ajutoare va pleca astăzi spre Ucraina.

Nicolae Ciucă: Îi rog pe cei care donează să acceseze platforma "Ucraina – Împreună ajutăm mai mult"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Mia Lungu    |    27 Feb 2022   •   17:42

"La nivelul Guvernului funcționează o platformă pe care s-au înscris acești donatori, acești oameni de bine, și în momentul de față am reușit să gestionăm și să coordonăm toate aceste materiale și echipamente și începând din această seară vom avea un prim transport care va pleca spre Ucraina",  a declarat astăzi premierul, înaintea ședinței de Guvern.

"În continuare îi rog pe toți cei care vor să facă acest gest de solidaritate să acceseze această platformă și în felul acesta vom putea să direcționăm toate aceste ajutoare acolo unde este nevoie și într-un mod cât se poate de bine coordonat și gestionat", a mai spus acesta.

Totodată, Ciucă le cere tuturor membrilor Cabinetului să continue să ia măsuri concrete și într-un timp cât mai scurt "pentru a putea să gestionăm această situație începând de la punctele de trecere a frontierei până la cele mai mici detalii în interiorul țării".

De asemenea, premierul le cere tuturor membrilor Cabinetului și instituțiilor implicate să fie în măsură să asigure continuitatea serviciului 24 de ore.

Platforma "Ucraina – Împreună ajutăm mai mult" este accesibilă începând de ieri și centralizează ofertele de ajutor pentru Ucraina.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă donatii Ucraina platformã
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close