Antena 3 CNN Actualitate Social Noi avarii RADET. Ministrul Economiei îi cere primarului Capitalei un plan de reabilitare a rețelei de termoficare

Noi avarii RADET. Ministrul Economiei îi cere primarului Capitalei un plan de reabilitare a rețelei de termoficare

Noi avarii RADET. Ministrul Economiei îi cere primarului Capitalei un plan de reabilitare a rețelei de termoficare
de S.T.    |    08 Dec 2019   •   19:15

În prag de sărbători, Capitala României este în avarie.

Sute de familii din Bucureşti stau şi la această oră fără apă caldă sau încălzire.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a rețelei de termoficare, în condițiile în care, în ultima perioadă, tot mai mulți bucureșteni au rămas fără apă caldă și căldură.

„Rețeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declarații, asa cum crede Gabriela Firea. Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate.

În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ și ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Ii cer primarului Capitalei sa prezinte un plan de reabilitare a rețelei de termoficare. Bucurestenii nu trebuie sa sufere din cauza incompetentei!”, a scris Virgil Popescu pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei Gabriela Firea RADET
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close